Forside

Hovedartikler

Stjernelag for flyktninger

10. november 2014
Hva har Wenche Myhre, Moddi, Herborg Kråkevik, Ole Paus, Haddy N’jie og D.D.E. til felles? 30. november stiller de alle opp til inntekt for Flyktninghjelpen i Oslo Konserthus.

Skynd deg å kjøpe billett - det er fremdeles noen få ledige plasser!
Stjernelag for flyktninger

- Forandret for livet

12. november 2014
Møtene med mødre og barn på flukt i Nord-Irak har forandret Marianne Sveen for alltid. I dag lanserer hun singelen «Hvil meg» til inntekt for Flyktninghjelpens arbeid.
- Forandret for livet

Østlandet leder

28. november 2014
Kommunene på Østlandet har samlet inn mest penger til ordførerstafetten. Så langt har landets kommuner gitt over en halv million kroner til Flyktninghjelpens arbeid for mennesker på flukt fra krig og kriser.


Østlandet leder

Diverse artikler

Åsne Seierstad gir 150 000 kroner til Flyktninghjelpen

Pengene skal gå til Flyktninghjelpens arbeid med skole og utdanning for syriske flyktninger i Syrias naboland Libanon og Irak.

Jobber på spreng for å bli klare til vinteren

Vinteren står for døren, også i land hvor mange mennesker er på flukt. Det står om liv og død.

Braksuksess for ordførerstafetten!

I løpet av kun 3 uker har norske ordførere fra nord til sør samlet inn nærmere 500 000 kroner til Flyktninghjelpen!

Ingen utvei for syriske sivile

Sivile som forsøker å unnslippe den brutale krigen i Syria risikerer å bli sendt tilbake ved grensen. Antallet flyktninger som finner trygghet utenfor Syrias grenser har sunket dramatisk.

– Brødrene mine er ikke trygge

Sahar* flyktet fra Syria med familien sin i oktober 2012. Lenge hadde familien trodd at krigen ikke ville berøre dem.

NORCAP seeks civil engineers

NORCAP seeks civil engineers to build Ebola treatment units in West Africa.

Kronprinsparet møtte syriske ungdom i Zaatari

– Det er imponerende å se hvordan de håndterer en veldig vanskelig situasjon, sa kronprins Haakon etter et sterkt møte med syriske flyktninger i Zaatari flyktningleir i Jordan.

Fra Bærum til barn i Liberia

Etter fjorten oppdrag i kriseområder hadde Stener Vogt (58) tenkt å trekke seg ut av Flyktninghjelpens beredskapstyrke NORCAP. Men så kom ebolaepidemien.

Ordførerstafett i gang!

I dag sparker ordfører i Sunndal, Ståle Refstie og D.D.E. i gang en nasjonal stafett for å samle inn penger til Flyktninghjelpens arbeid. Dette er ikke første gang Refstie innkaller norske ordførere et felles krafttak for mennesker i nød.

800 millioner mennesker er underernærte

Ebola-utbruddet i Vest-Afrika og kutt i overføringene til FN kan føre at tallet på mennesker i verden som sulter vil øke dramatisk i tida som kommer.

Følg bloggen til Jan Egeland

Jan Egeland deler jevnlig sine synspunkter på dagsaktuelle saker og arbeidet med å sikre en tryggere tilværelse for dem som lever på flukt. egeland.blogg.no

Penger alene løser ikke problemet

-Vi kan ikke fortsette å gjenoppbygge Gaza gang på gang. Penger til gjenoppbygging kan ikke erstatte internasjonalt press for varige politiske endringer.
Image

Flyktningkrisen i Syria:

Twitter FeedArtistdugnad 30.11