Foto: Tom Peyre-Costa/Flyktninghjelpen

Sammen for mennesker på flukt

Du kan enkelt starte en innsamlingsaksjon for Flyktninghjelpen på egenhånd, enten som privatperson, bedrift, idrettslag eller skoleklasse. Her har vi samlet informasjon om hvor og hvordan du kan gjøre det.

Opprett en innsamling

  • Facebook
  • Spleis – søk opp Flyktninghjelpen eller organisasjonsnummer 977 538 319
  • Tiltify – innsamlingsverktøy for streamere og digitale innholdskreatører

Andre måter å støtte oss på

Vipps Flyktninghjelpen QR-kode.png
Klikk for å laste ned Vipps QR-koden

 

*Merk at ved bankoverføring vil vi ikke alltid motta tilstrekkelige personopplysninger og gaven vil bli registret som en anonym donasjon. Hvis du ønsker skattefradrag for disse gavene, må du ta kontakt med oss på giver@flyktninghjelpen.no med kopi av din transaksjon.

Dersom du har andre spørsmål relatert til innsamling kan du ta kontakt med vår giverservice på telefon 800 33 503, sende en SMS til 594 48 256 eller sende en e-post til giver@flyktninghjelpen.no.

Inspirasjon

Kun fantasien setter grenser for hvordan man kan samle inn penger til mennesker på flukt. Vi opplever at våre støttespillere samler inn penger i forbindelse med bursdager, gjennom fysiske utfordringer, men også uten noen konkret anledning.

Andre ideer kan være konserter, idrettsarrangementer, kakesalg/basar, loppemarked, bryllup og høytider.

Her er noen eksempler til inspirasjon:Foredrag 

Ønsker du/dere mer informasjon om Flyktninghjelpen i forbindelse med en innsamling dere skal sette i gang? Vi holder gjerne foredrag for skoler, bedrifter og andre som ønsker informasjon om fluktsituasjonen i verden og om Flyktninghjelpens arbeid.

Klikk her for å bestille foredrag.

Diplom

Dersom dere ønsker å dele ut diplomer til de som har bidratt kan dere selv laste den ned, fylle ut ønsket tekst og skrive ut.

Last ned diplom her.

Poster til sosiale medier

Om dere ønsker å dele innsamlingen deres i sosiale medier har vi laget noen bildeposter som dere har ta i bruk.

Last ned bildepostene her.

Spørsmål og svar om innsamling: