Bli fadder eller gi et engangsbeløp

Langlesing

Seksten år og på flukt alene fra IS til Norge

I 2013 flyktet den da 16-årige Mosab fra IS i Syria. Han reiste alene til Norge. I dag bor han i Oslo. Han snakker norsk, går på skole, har jobb – én lønnet og én som frivillig – og han har lært seg å spille piano. Men om natten drømmer han at de døde kommer til ham fra krigen.

Les mer

Gi en gave med mening

Kjøper du en symbolsk gave med mening, gir du to gaver i en. Du hjelper barn og familier som flykter fra krig og kriser, og du kan gi videre et fint gavebevis til en du vil glede.

Marlon's journey

Bli med Skam-skuespiller Marlon Langeland og Flyktninghjelpen til Midtøsten, Afrika og Sør-Amerika. I Instagram-serien skal han møte ungdom på flukt fra noen av verdens største humanitære kriser og konflikter.

Flyktninghjelpen_Marlon_Episode5_Intro_1920px.jpg

Flyktningregnskapet

Fremmedfrykt og høyreekstremisme øker. Derfor må vi ha diskusjoner basert på hva som faktisk skjer og ikke det vi tror skjer. I Flyktningregnskapet gir vi deg tall og trender så du har oppdatert informasjon om mennesker på flukt.

Det nytter!

Her kan du lese historier fra noen av dem som har fått hjelp gjennom vårt arbeid i noen av verdens verste konfliktområder.