Send en hyggelig hilsen til våre elever i Bedre læring

BLP campaign // Show your support // NORTakk for at du vil vise din støtte! Her kan du lese hva andre har skrevet til våre elever i skoleprogrammet Bedre læring. Del gjerne med andre som ønsker å vise sin støtte.

Jeg tenker på dere og ønsker dere alt godt. Selv om ting føles umulig nå kan jeg love at det vil bli bedre. Dere fortjener å ha det livet dere drømmer om sammen med andre dere er glade i. Ikke gi opp, det kommer en tid hvor det blir bedre!

Sofia

Hei! Kjæresten min kom til Norge som flyktning da han var 8 år. Han opplevde de verste ting, inkludert bomberegn og konsentrasjonsleir. Han er nå voksen og en fantastisk pappa. Han sliter med noen ting, for eksempel å sove inntil andre, på grunn av traumene. I mange år fortalte han meg ikke om det, han bare unngikk situasjoner og fant på unnskyldninger – og da skjønte jeg ingenting og ble lei meg. Etter at han fortalte hvordan det føles for ham, respekterer jeg så klart hans traumer, jeg sover i et annet rom, og støtter så godt jeg kan. Jeg føler meg også mer knytta til ham! Så kjære deg som har opplevd noe vanskelig: Med det du har vært med på, er det HELT NATURLIG at du har det akkurat sånn som du har det og er akkurat sånn som du er. Det vil folk som er glad i deg, forstå – hvis du tør å dele litt om hvordan ting føles for akkurat deg. Det kan være så lite som «dette er vanskelig for meg». Stor klem og masse styrke!

Nina

Jeg er utrolig lei for at andres feil, stormannsgalskap og manglende evne til å snakke sammen har gjort at du fikk en start på livet ingen fortjener å ha. Jeg skal ikke sitte her og late som at jeg vet hvordan du har det, og jeg skal i hvert fall ikke prøve å finne noe positivt i situasjonen - jeg skal bare skrive at jeg så inderlig ønsker at du selv klarer å finne noe positivt i livet. Jeg håper helhjertet at du får den hjelpen du fortjener, jeg håper du lærer masse, også håper jeg du får verdens beste venner som du kan ha det veldig gøy med. For det det er verdt beklager jeg igjen. Og ønsker deg all verdens lykke til i fremtiden.

– Stine

Jeg støtter dere og håper dere får det bedre.

– Heidi

Det er utrolig trist at du har måtte gå gjennom det du har gjort. Ingen skulle ha opplevd det du har. Men jeg håper du klarer å se fremover også, selv om fortiden alltid vil være en del av deg. Slik at du kan oppleve glede og lykke igjen❤️

– Stine

Tenker på deg/dere, og ønsker deg/dere alt godt😊💕❤️

– Marit Helgesen

You are the most resourceful for our common future.

– Camilla

Det er dumt det som har skjedd i landet ditt. Jeg tenker på deg som har måtte dratt fra hjemmet ditt.. jeg skjønner det veldig godt hvis du blir lei deg eller redd av å tenke på det! Jeg håper du vil like deg her (hvertfall etterhvert)🥰  blir kjent med nye venner, og kan leke og tøyse mye! Stor klem.

– Cathrine

Big hug and lots of love from me to you! Jeg heier på deg!!

– Sølvi H

Du tror det kanskje ikke nå, men ting kommer til å bli bra igjen.

– Heidi Irene