Oppdag den inspirerende historien om Miskit

Nå har du muligheten til å kjøpe Flyktninghjelpens første barnebok “Miskits reise: den modige røyskatten.” Hvert solgte eksemplar bidrar direkte til vårt arbeid med psykososial støtte til barn som er på flukt fra hjemmene sine.

Bli med på en utrolig reise. Etter at Miskit, en ung røyskatt, har gått seg vill i skogen knytter han et usannsynlig vennskap med en rev, en snegle og noen mennesker som også har gått seg bort. Sammen begir de seg ut på en reise i selvoppdagelse og tapperhet, og lærer å finne mening i livets utfordringer.

The Journey of Miskit: The Brave Stoat

Om boken

“Miskits reise: den modige røyskatten” er en universal fortelling om håp og utholdenhet som barn fra hele verden kan kjenne seg igjen i. Den hjertevarme historien henter inspirasjon fra Flyktninghjelpens Program for bedre læring (BLP), og har som mål å fremme forståelse og håp hos barn på flukt som har opplevd traumatiske hendelser.

Boken kan fungere som et nyttig verktøy for lærere og omsorgspersoner gjennom å engasjere barn i samtale om empati, motstandskraft og mental helse blant barn.

Kjøp “Miskits reise: den modige røyskatten” her

Om forfatteren

Karl Schembri er medierådgiver i Flyktninghjelpen, en rolle som har ført ham til frontlinjen ved noen av de humanitære krisene i Midtøsten og Øst-Afrika.

Schembri er tidligere journalist og en dyktig forfatter, og bringer sin tidligere erfaring og sitt store engasjement ned på sidene i “Miskits reise: den modige røyskatten.”

Om illustratøren

Ana-Maria Cosmas illustrasjoner gir liv til Miskits verden. Ana er illustratør og maler med arkitekturbakgrunn, og hennes kunstverk er en vakker kombinasjon av ulike medier, fra akvarell til digital tegning.

De illustrerte bøkene hennes er utgitt i USA, Australia og Europa, og fenger leserne med sin unike og varme stil.

På boklanseringen i Zaatari flyktningleir i Jordan. Foto: Tina Abu-Hanna/Flyktninghjelpen

Hvert kjøp gjør en forskjell

Hvert solgte eksemplar går direkte til Programmet for bedre læring, og bidrar til å støtte barn som har hatt traumatiske opplevelser på flukt.
Ditt kjøp er mer enn bare en bok; det er et skritt i retning mot å gjøre en meningsfull forskjell i livene til barn på flukt over hele verden.

En bok for alle barn

“Miskits reise: den modige røyskatten” er for alle barn som noen gang har følt seg fortapt, opplevd frykt og funnet uventede vennskap på veien. Det er en historie som går på tvers av landegrenser og bringer barn fra alle samfunnslag sammen i en felles opplevelse av eventyr, vekst og oppdagelser.

Kjøp boken her