Hjelp mennesker på flukt

Takket være våre givere og støttespillere er vi til stede i langvarige kriser og kan reagere raskt når nye krisen rammer uskyldige mennesker.


117 millioner mennesker er i dag på flukt fra krig og konflikt. Bak dette tallet er det mennesker som har forlatt alt de eier, familier som er uten tilgang til vann, mat og medisiner og barn som ikke får gått på skole.

Ved å støtte vårt arbeid sørger du for at flere mennesker på flukt får beskyttelse og hjelp til å skaffe seg rent vann, mat og husly. Du bidrar til at flere barn og unge får utdanning og at flere får nødvendig juridisk bistand i en vanskelig situasjon.

Takket være våre givere og støttespillere er vi til stede i langvarige kriser og kan reagere raskt når nye krisen rammer uskyldige mennesker. Vi sørger for at midlene alltid brukes der det til enhver tid er størst behov. Godt over 90 prosent av våre totale inntekter går direkte til arbeidet i felt.

I 2023 hjalp vi nær 10 millioner mennesker verden over. Med din støtte kan enda flere få hjelp!

 

vippsDu kan enkelt betale med Vipps i vårt donasjonsskjema


Du kan starte din egen innsamling


Kjøp gaver med mening


Testamentariske gaver og minnegaver


Bankoverføring til konto 8380.08.06006*

*Merk at ved bankoverføring vil vi ikke alltid motta tilstrekkelige personopplysninger og gaven vil bli registret som en anonym donasjon. Hvis du ønsker skattefradrag for disse gavene, må du ta kontakt med oss på giver@flyktninghjelpen.no med kopi av din transaksjon.

Takket være støtten fra privatpersoner kan vi få hjelpen fram raskere. Det er avgjørende for mennesker på flukt at de får viktig hjelp i tide!

– Jan Egeland, generalsekretær i Flyktninghjelpen

 

      

Fakta om hva pengene går til

50%

av verdens flyktninger og fordrevne er barn

Spørsmål og svar

om det å være fast giver

90%

av våre inntekter går direkte til formålet